Kategorier
Uncategorized

PART 1: Højt at flyve – dybt at falde 🤦‍♀️

Lille Jacob er taget på tre ugers sommerferie, hos hans far Michael. ☀️ Så nu er der dømt tøsehygge med Frida 👯‍♀️ Vi startede vores alenetid med et slag minigolf i Madsby parken 🏌️‍♀️ Sjovt og billig kvalitetstid med min førstefødte 🦄❤️
Én af de mange ting som jeg ELSKER ved at have børn er at, de er dårligere end mig 😅 så ja, jeg vandt minigolf 🥳🥳🥳🥇 og så købte jeg en slushice til Frida, som trøstepræmie. Tak for spillet ❤️
Hun fik dog revanche over mig i morges, da vi sad og spillede brætspillet “Alias” hen over vores varme havregrød 😍💪 tillykke og godt spillet søde skat🥇.
Jeg valgte så at misbruge min forældre superkraft (“fordi jeg siger det”) – jeg fik hende til at gå i bad, af den ene årsag at jeg helst vil vinde 🥈 undskyld skat 🤷‍♀️ Men jeg ELSKER faktisk at vaske din lange, tykke havfrue hår 😍 Uh! Dit lækre hår minder mig sådan om min mindste lillesøster – Nico! 🥰 og hende skal vi besøge i dag!
Da vi var færdige med at vaske os, måtte dagens huslige opgave ordnes – VASKETØJ 😬.
Jeg ved det! – jeg har virkelig meget tøj 🤷‍♀️ Men hey! Frida er pre’teen nu, og jeg er ikke den eneste med et stort forbrug af tøj længere 🤩

Da jeg ikke er den eneste med meget tøj, så er det kun på sin plads at den unge pige hjælper med at vaske tøjet. På den måde tjener hun sine lommepenge, og får indsigt i livets mange krav 😴 også de kedelige..

De kedelige opgaver klares nemt, så længe dagen er fyldt med flere sjove og dejlige ting end de trælse og kedelige 😍 OOOOG! Jeg skulle til frisøren i dag, uuuuuuh. Som jeg havde glædet mig mega meget til. Nicole – Top seniorstylist – indehaver af Zoom by Zoom i Fredericia er officielt blevet min nye frisør 😍😍 og wow wow! Hun tryllede min hjelm om til en let og smart frisure! Vi ses om otte uger 🙋‍♀️

Mit hår! 🥺
Midt i vinterens deprimerende konstante mørke, fik jeg nok! – jeg klippede mit lange hår af – faktisk næsten helt af. Jeg havde to-tre centimeter hår tilbage på hovedet, da jeg var færdig med at klippe som besat, i mit hår 😇

Mindst en meter må jeg have klippet af, før jeg første gang ser mig selv i spejlet og græder af grin over mit nye look 😂😅. Så kom min Marcel hjem og han så mere alvorlig ud end jeg selv gjorde, og da han to timer senere endnu ikke havde grint. Ramte virkeligheden mig! 🤯 jeg ligner en dreng! Jeg ligner MEGA meget en dude!

Jeg havde hue på ALTID, helt indtil at jeg absolut ikke kunne have den på længere. Det skete, da den hårde varme ramte omkring første Juni 😄
Det gør noget godt for mit look, at sommerhatten er feminin ☀️💄

Jeg klippede forresten alt mit hår af i vinters, fordi jeg havde været SÅ DUM, at havde fået lavet permanente krøller hos en frisør i Vestjylland. Det var helt ødelagt 🥀 håret var ikke til at rede og måtte derfor lade livet 🙅‍♀️

Tøseturen forsatte længere ned af Alextorv, til “Assos” pizzaria – en slice til hver fra den lokale😍🍕 og SÅ var vi klar til Horsens!
Turen gik fantastisk, musikken blæste ud af højtalerne på den lille Mazda 2 🚙 Vinden i håret og rockstar briller på 😎

Endelig hos Nico! 😍😍😍😍 Hej søde søster! Det var dejligt at kunne kramme dig igen, og grine i MANGE timer! Tak for en dejlig tid..

rengøring, mad fra McDonald’s og et slag Mario Kart – NICO! Du er en hardcore modstander. Tillykke med sejren, den er velfortjent! 👏👏👏👏👏

Nico og Sofus er blevet forældre!!!! Til den sødeste lille diva mis 😻😻😻😻 velkommen til familien søde skat ❤️ Vi glæder os til at passe hende en dag.
Sofus! Åh søde Sofus – TAK – fordi du er så sød ved min lillesøster! Og tak fordi du altid holder med mig, når jeg fortæller om underlige mennesker og du siger “jeg giver dig ret, det er DEM der er underlige” – tak, jeg ELSKER det🥰

Turen hjem til Fredericia gik godt. Solen gik ned 23:30 mens vi kørte på motorvejen 😍 jeg elsker bare den varme og lyse sommer ☀️🤷‍♀️ Frida faldt i søvn på bare fem minutter og så skete det! En bombe sprang ved hjemkomsten, mit hjerte i tusinde stykker. Stakkels hjerte 🥀💔

Marcel – min “drømmemand” sagde at han ikke vil være i forhold med mig længere. For stor en mundfuld, blev der blandt andet sagt 🙇‍♀️
Jeg er aldrig blevet dumpet før – og så skulle det ske første gang i den her alder! Hold kæft hvor gør det latterlig ondt, at elske SÅ hårdt og så falde med 1000 kilometer i timen, lige med hovedet mod asfalten 🤦‍♀️ AAAAAAV! Jeg er knust lige nu!! Men ovenpå SKAL jeg komme.. nye liv – nye Louise Rose – her kommer jeg! 🦸‍♀️🦾 Jeg frygter for Marcel at han aldrig kommer sig over tabet, af det guld han lige har dumpet – som skrald for “kongen” 😤👋🏼

heldigvis sluttede mit forhold med Marcel, mens vi overvejende havde flere gode og dejlige oplevelser sammen, end de dårlige oplevelser vi skabte. – tak for din tid og alt din kærlighed, det nød jeg godt af ✌️🍀 god rejse.

Klokken er 02:02 og jeg drikker en kop baldrian te, så jeg kan sove hurtigst muligt. Frida og resten af min lille familie, skal i morgen have min fiasko fortalt 🥀😥 heldigvis så har jeg kun tilbage, søde og dejlige mennesker som er klar til at gribe mig, når jeg falder – HÅRDT.

over – and – out

Louise 🌹 / onsdag – fredag d. 16. Juli


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.