Kategorier
Uncategorized

PART 2: Mødet med Heksen

Fredag d. 16. Juli 2021.

Sååå….. jeg er nu vågnet op til et liv som single. Mine øjne er fuldstændig hævet op, puha hvor jeg har grædt og snottet i nat! Øv! DÅRLIG start på dagen!!

Frida var oppe som altid (hun er ret meget MORGENmenneske☀️) ❤️

Jeg tog tilløb og så kastede jeg det bare ud, som at trække et led plaster af! “Frida sluk lige det der YouTube og kom, mor skal fortælle noget alvorligt” – “ja altså, jeg har ingen nem måde at fortælle det på men…. Marcel og mor er ikke kærester længere” 

Frida: “HVAD! Hvorfor ikke?” 

Mor: “fordi Marcel ikke havde lyst, til at ELSKE mor længere.” 

Frida lagde godt mærke til at, jeg forsøgte at skjule min ulykkelige tilstand at tårefyldte øjne og blævrende underlæbe som blev bidt hårdt sammen at fortænderne🤭. 

Vi besluttede at det simpelthen var for trist!! Vi måtte have noget kage fra bageren! Simpelthen, intet mindre OG Chips fra kiosken måtte vi også have! 

Og ud af det blå, spørger jeg hende om vi skal tage en solskinstur til Fanø og besøge mormor og basse 😍 

Det ville Frida MÆGTIG gerne, og det lettede på humøret. Tanken om at vi skulle tilbringe dagen i tog, busser, færge og 12.000 skridt igennem hedebølge, normalt ville jeg HADE det – men IKKE i dag. I dag skulle jeg bare væk hjemmefra, og se på andet end Marcels 1000vis af sokker, som der er rundt om i lejligheden🙄 

Videre fra bageren og hjem, fordi havregrød SKAL vi have før alt andet! 💪

Vi lå og så film mens jeg gik styr på mit følelsescenter, som var på overarbejde: men grøden blev naturligvis spist (så HELT skidt havde jeg det vel heller ikke, egentlig??🤔)

Jeg ringede til min mor, og spurgte om hun havde lyst til at få besøg af to skøre tøser 👯‍♀️ og det ville hun gerne! FANØ HERE WE COME. 

Nu var turen kommet til NICO ❤️ nu skulle hun have detaljer, efter at hun er vågnet op til 6 beskeder fra mig i går 🤷‍♀️ sorry.. hun var ligeså chokeret og rundt på gulvet som jeg selv! Hun havde heller ikke set det komme 😮 tak for din støtte! Du er bare en ener min skat!! 

Så skulle jeg ringe til Michael og IGEN bede ham om at, gøre mit beskidte arbejde 😑😅 han er jo så sød og hjælpsom som ALTID!!❤️ tak fordi du vil forbedrede vores lille Jacob på, at hans sjoveste legekammerat er flyttet hjemmefra. Sådan er det og sådan var det med puf den magiske drage. PUF, og så er de væk 🌪

SÅ, nu skulle jeg være STOREsøster og indrømme at min næstmindste lillesøster LUNA, at hun havde RET!! 😔 

Din F*CKING spåkone – du ser ting omkring mig, som ingen anden ❤️ tak fordi du griber mig, når jeg falder HÅRDT. 

Så var det på med sommerkjolen og hatten, og så gik vi til banegården og fangede os til tog til Esbjerg. Hey, venner! Jeg har lige kørt i tog for første gang i ni år!!! 🙅‍♀️ og jeg er stadig ikke mega fan af DSB. 

Nej altså, der er åbenbart ingen steder, man kan oplade sine apparater længere! Krise. Og lad mig ikke begynde på deres vamle wc’er. Burde deres wc ikke være bedre end en motorvejs stations’ klistrede wc’er 🤔 det kostede mig alligevel 119 kroner for en tur på kun 50 minutter. Et rent og lækkert toilet, havde været værdsat – i hvert fald 🙄

Vi gik til fanøfærgen fra Esbjerg C til Esbjerg Havn ☀️ høj flot sol – og da vi havde gået, og vi havde sejlet 12 minutter fra Esbjerg til Fanø – og videre gået igennem gågaden og de berømte miniature fanøgader, dér havde vi mindst mistet 2 liter vaske! Min kjole var nødt til at hænge til tørre på et stakit udenfor, med klamme gule sved pletter under armene på min nye hvide kjole! 🥵 og en kold skyller var nærmest førstehjælp 🚑🚨 

Vi står nu på min mors adresse – jeg var overrasket over hvor meget det ligner sig selv 🤐✌️ vi fjernede en metalstang som sammenholdte havelågen, og jeg holder hovedet højt og FORBLIVER mig – rendyrket Louise Rose! 

Da jeg kommer ind ad døren, springer min lille tykke mor frem som en trold – for at forskrække mig!!!! 🤔åbenbart har hun glemt, at hun gjorde det i leg igennem hele min barndom – OG UNGDOMSLIV!  Undskyld, men ikke alligevel – din “forskrækkelse” kom ikke bag på mig 🤷‍♀️ Man vænner sig jo til den slags.

Stemningen var SÅ anspændt i begyndelsen, sådan virkelig cringe (heeeeey Nico🙋‍♀️ tak for det nye lærte ord!” 

Det tog os lidt tid at få brudt isen, at gå fra skeptiske til optimistiske – men vi gjorde det!👏 

Jeg har tilgivet hende! 🦾 shit! Jeg gjorde det dæleme. Jeg har tilgivet hendes utilstrækkeligheder som mor. Det har IKKE været let at tilgive. Tilgivelse kræver indsigt. Indsigt i min mors liv, både som voksen og mor, men hende som barn også. Det krævende flere timers læsning og tænkning – analyse analyse analyse 🙇‍♀️ krav og ressourcer har ikke været tilstrækkelig i hendes liv – NOGENSINDE! Føj, det er skrækkelig opslidende og benhårdt! 

Sidst, så har jeg accepteret HENDES livshistorie og min barndom + ungdom. Og jeg slap hende fri af hendes “lænker” 

Jeg er 30 år gammel og jeg er mor til tre børn – jeg har ikke BEHOV for en mor længere. 

Hvis hun vil med ombord, så er der plads ved siden af os andre. Hvis hun hellere vil grave sin egen grav, så KAN jeg ikke stoppe hende. Som en gammel og UTROLIG dygtig psykolog engang sagde til mig “Louise, stop lige der. Hvorfor taler du om din mor, som om at det ikke er godt nok?” 

Mit svar var “ FORDI DET IKKE VAR GODT NOK. Undskyld mig nissefar, siger DU at MIN mor var perfekt?!” 

“Nææh, jeg spørger dig om hvem du tror du er: at kunne bestemmer over et andet menneskes liv og hvordan hun skal og burde leve sit liv……” 

Louise: “…………” 

Louise :“JAMEN! Det kan jeg da heller ikke, nå!…så….”.   Louise: “og hvad så nu? Hvad vil du tale om nu?” 😇😄 

Jeg tror ikke vi er velkomne lige foreløbigt, min mors kæreste er ikke fan af mig 😚

Hans metalklap til hans hjerte, kan ALTID høres når han taler til mig, han er bagud i ved 🙃 altså han er da uddannet skolelærer, så fagligt kan han jo det samme som børnene i skolen kan 🥱 ja… jeg orker ingen mænd disse dage! Daaaaah

MOR: tak for snakken! Tak fordi du var ærlig og tilstede ❤️ du ved vel hvor vi bor, så kom gerne og se vores nye sted! 

Jeg har alligevel ikke råd, til alt den kollektive trafik – PÅ SU ! 😵 død og pine, uha det er hårde tider. 

Men hellere 10.000 på su, og forbedre mig. End hårdt nedslidende arbejde, med 12.000 udbetalt – og dø langsomt fordi krav og ressourcer ALDRIG passer sammen. 

Pas på dig selv lille mor! Du er en gammel kone nu, men du er ikke større eller stærkere siden jeg så dig sidst. Elendigheden er tydelig på din krop. Betændelsestilstand i albuen, tinitus på højre øre, vægten taler vi IKKE om! 

Og rynkerne i dit ansigt bliver dybere, langt hurtigere end forventet i din alder. STRESS SLÅR IHJEL – pas på dig selv lille mor – ingen andre gør det FOR dig. 🥺 

Jeg ved ikke hvordan dit forhold til alkohol er længere. Vi talte ikke om det, og det er okay. Dit valg, dine konsekvenser. 

Frida hyggede sig med mormors hund “Basse” 😍 han er super cute! Og han snakker virkelig skørt 😄 

Det gav mig mulighed for at, tale med min mor i fred og ro 😍 du er så skøn Frida ❤️❤️❤️❤️🥺 åh! Du er den PERFEKTE datter – du passer lige til mig! 

Mor! Tak fordi du delte noget af dig selv, din tid, mad og historie – det nød jeg SÅ meget. Det trængte jeg sku også til! Skønt! Dejligt visit. 

Turen hjem var FANTASTISK…. og barsk.

Vi havde sat i min mors have i fire timer! Og nu skulle vi hele turen én gang til, bare tilbage. GUUUD hvor er folk stille i togene nu til dags! Det er selvfølgelig skønt at folk ikke RÅBER, men at INGEN snakker med hinanden bliver for kedeligt for mig! 🥱 det var virkelig en kedelig tur, Frida var træt i kroppen og sulten, så hun var stille i toget mens hun spillede på hendes iPad. MEGA KEDELIGT. Men hvad pokker – jeg har jo “Damp” 😄😄🙋‍♀️

Og HALLO!! Ingen mad og drikke på sådan en lang tur!!  Hvor er den der jern kiosk – vognen altså…? 

Åbenbart har DSB også fjernet madvognen fra deres Esbjerg rute 😵 ja mor og Frida tåler faktisk ikke, at bliver alt FOR sultne. 😠 så bliver man hidsig. 

Endelig i FREDERICIA ❤️ 

Vi gik naturligvis fordi ROSENHAVEN 🌹

 og videre ned for at dele noget af vores nye rugbrød med svaneparret, som for nyligt har mistet alle tre unger 🥀. 

Vi går i rask trav, da Marcel og hans lillebror kører forbi os!!!!  altså det er ikke fedt at bo i samme by som sin EKS 😤

Det var ikke til at tro, at han F*CKING vinkede til mig! Ja og Frida selvfølgelig ❤️❤️❤️ den pæne pige, hilser naturligvis med det samme – JEG ER SÅ STOLT AF HENDE! 

Jeg vinkede IKKE!! Hvad bilder han sig ind? Han dumpede mig for et døgn siden og så kører han forbi mig som om at vi er på talefod! Nej tak tyr.. 

Nej føj da. Jeg vil have mig en RIGTIG mand – en ægte mand. 

Men hey, du har fået god reklame med herfra. 🖕 ses taber.. 

Chokeret over at have SET TYREN! – får jeg bare nok da vi endelig kom hjem. Min kjole er gennemvædet af sved – IGEN. OG!!! Stressen ved at blive dumpet så hårdt, har givet mig den ondeste og ømme bums – LIGE PÅ RØVEN! 

Hvorfor lige der?! Jeg skal faktisk sidde der! Åh mit liv 🤯 

Jeg MÅTTE bare i bad, igen! Og jeg fik skrubbet alle rester af Marcel af mig! Det var vidunderligt 🧖‍♀️

Frida var klar med Netflix og kæmpe ispind efterfølgende. “Skater Girl” fra DreamWorks er en genial tøsefilm 💅 Og SÅ værd at se – store og små! 

Dagen er slut for mig klokken er 00:00 og kirkeklokkerne fortæller mig at vi bevæger os ind i en ny dag. Tak for en dejlig dag.

Godnat søde venner ❤️ Vi ses snart igen

Louise Rose🌹

NOTE TIL MIG SELV: Olivenolie er makeup fjernende OG Jeg har ingen stegepande.

2 kommentarer til “PART 2: Mødet med Heksen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.