Kategorier
Uncategorized

PART 3: Hej mig – farvel skrald.

Dagen startede godt! 

Jeg sprang lige på vægten, for at få status over min krop efter bruddet med Marcel – JEG ER OKAY ❤️ 50 kg. Så jeg har hverken tabt mig eller taget på 🙋‍♀️ 

Jeg fik også redt sengen til morgen. Det har jeg altid gjort, men ikke sammen med Marcel 🤷‍♀️🤔 

Jeg føler at jeg kan kende mig selv igen 😍 og jeg ELSKER det – tænk sig at komme sig SÅ hurtigt over ens “Drømmemand” 😁💪

Frida er dehydreret i dag, så hun skal have salt, sukker og vand i dag. PERFEKT dag til en tur i biffen – 1. Fordi det er mega varmt udenfor 2. Fordi vi skal æde popcorn og slik 😍 

Billetterne blev bestilt sammen med Frida på sengekanten – Uh vi glæder os! 

Nico ringede og tjekkede op på mig til morgen ❤️ tak søster! Det er så hyggeligt at tale med dig. Og tak for den smukke Rose halskæde – den er LIGE mig

SOM noget helt nyt, så kommer jeg faktisk regelmæssigt på toilet 😄 hvor er det dog befriende – sikke dejligt fordøjelsessystem jeg har mig. Jeg må jo være ret sund? 😅 

Man skal huske at tænke POSITIVT om sig selv, det er meget vigtigt – desværre er det tit “nemmere” at tænke negativt 😕 det sker jo helt ubevidst – DUM vane som jeg forsøger at bryde! 

Og er godt sted at starte, er ved at rose sin sundhed 🥰 

Alt i mens jeg sad og skaffede mig af, med mine affaldsstoffer ☺️ tænkte jeg på min mor. 

Jeg er stadig MEGET overrasket over min mor tilstand! Hvor skal det ikke ende med hende? 

Se lige den smukke mor jeg havde mig da jeg var spæd!! O M G … som taget ud af datidens skønhedsmagasin! 

Manden er naturligvis min far 😄 (det er i øvrigt der mine mørke gener stammer fra) 

Min mor var lys – min far var mørk. 

Af respekt for min mor, indsætter jeg ikke et billede af hendes nuværende tilstand. 😇

Det skal godkendes, ligesom alle andre billeder med folk på ❤️❤️

Jeg tænkte for mig selv: PLEASE! Lad mig passe godt på mig selv, OGSÅ som gammel. 

Jeg påbegyndte dernæst at pakke Marcels ting og få ham, UD AF MIT HJEM. 

Smykkerne han gav mig, er selvfølgelig smidt ned til hans ting 😁🤗 Dur ikke, væk!

Jeg vil alligevel også hellere have ægte GULD 😍🤤

God karma bøn til universet: 

Hver dag bliver jeg opmærksom på mit sted at høre til i universet. Hver dag forstår jeg, at universets natur er kærlighed og overflod. Vær sød at, gøre denne kærlighed og denne overflod, normale begivenheder i mit liv.

FRIDA: min dejlige datter! Åh hvor jeg dog HADER at være gået glip af din barndom 😓 Adskillelse var det værste der kunne ske for os, min lille baby ❤️!  Savn og travlhed blev vores hverdag i fem år! At se sin lille baby datter, så lidt!! Det er ØDELÆGGENDE! Shame on YOU René. 🤦‍♀️

Men lille skat –  vi så hinanden hver anden weekend, og dem ville jeg IKKE HAVE VÆRET FORUDEN! Du er mit GULD ❤️

Tænk sig at min lille datter, SELV har bedt om en 7/7 ordning. Hun siger at det er hendes DRØM. 😍😍😍 hun siger også at hun altid har drømt om hendes mor og far sammen 😛

Jeg glæder mig SÅ meget til fremtiden – det har jeg savnet at gøre! Tak for at universet passer på mig og mine børn 🥰

Frida er frisk på en søndagsgudstjeneste i morgen formiddag 💪 godt gået min skat! Vi skal jo holde stemmebåndene ved lige 😜 

Så var det tid til Fridas huslige opgave: PLANTERNE. Hun syntes heldigvis det var sjovt, at klippe grimme blomster og blade væk. De blev naturligvis også vandet. 10 kroner tjent – tak for hjælpen min søde pige 😍 det er skønt med hjælpende hænder – ellers er det simpelthen så svært at følge med – ISÆR hvis ens børn behandler én, som om at man er deres tjener 🤯🙅‍♀️ SÅDAN LEGER VI IKKE HJEMME HOS OS 😅❤️❤️ Men se lige det rod – total pre’teenager værelse

det må hun selv ordne – mor skal styles 💁‍♀️

Så tjekkede jeg vores eurojackpot kupon – NITTE! 👎  Bedre held næste gang Louise 🌹

FRIDA: tak fordi du løb hjem efter mit medicin 🦄 du har sådan nogle hurtige stærke ben ❤️ Jeg glemmer det bare ALTID! Kæft hvor er jeg skod til at huske den slags 😑

Hvad pokker! Så ankom vi til panorama og blev stoppet ved indgangen til Føtex og ud af højtalerne blæser en mands stemme” Personale, RØD kode er gældende!” – “der er opstået en krise i bygning, forlad den omgående!” 

Vi gik over gaden og ventede på en status om hvad der foregår – OG HVAD MED VORES FILM.  

Faktiske personale i panorama Fredericia 😍 den uge kvinde ringede dæleme og spurgte hvor vi blev af – de havde åbentbart ingen kode rød på øverste etage. 

Filmen var okay, men jeg husker den ikke i fremtiden – Frida syntes den var godt, så turen var et hit 👍🥰 Det var iøvrigt “Uuups! Dyr over bord…”

Vi gik derefter langs stranden og kastellet hjemad, en hurtig tur på gasværksgrunden og så hjem. Hjem for at se, om Marcel har hentet hans ting som aftalt 🤞

OG DET HAVDE HAN – tænk sig at han bare forsvinder som dug for solen. 

Gad vide hvordan han i virkeligheden har det, sådan ovenpå alt det her? 🙇‍♀️😣

Det må guderne vide 😏

Min sidste pakke smøger er næsten tom😬 og nu er det jeg skal bestå tillidsprøven overfor Frida …. bum – bum – Buuuuum. Jeg har lovet at stoppe med smøgerne inden hendes sommerferie er slut. Og det er den i morgen. Så er det slut PRUT! JEG SKAL BARE VINDE OVER DEN DUMME VANE! 💸🏥 

Prøv lige se hvordan min SU forsvinder. 

Frida har tabt 3 – TRE tænder på hendes tre ugers sommerferie, her hos mig. Det kostede mig HOST* jeg mener tandfeen 80 kr.!  100 kr. i lommepenge – PR. Uge – det skal den unge pige jo bruge på tøj og sko 🙋‍♀️🤷‍♀️ så ja 300 var det så. 250 kr. i bøde penge for smøger røget og bandeord sagt 😶  100 kr. i “ferie penge” 

Derudover har jeg naturligvis betalt for Odense zoo – Dinos – Restaurant besøg – is og takeaway – snack og alm. mad 🤗 – biograftur – togture – golf – cirkus osv. 

Søde Frida pus 🤤 DU er min bedste investering – JEG ER SÅ STOLT AF DIG! ❤️ sådan en smuk!!! Høflig!! Dyrevenlig!!! Kærlig og omsorgsfuld!!! Og ALTID FRÆKKE Frida 🥰🥰🥰 

Tak for en DEJLIG ferie ❤️ jeg glæder mig til vi ses igen ❤️ hils alle derhjemme 👋

Frida spurgte mig da vi tjekkede vores joker tal fra tidligere kupon – NITTE forresten 🤷‍♀️ Hun spurgte mig – om hun måtte sove inde hos MIIIIIIIG 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️  JAAAAA HAA! Det er jo din sidste nat min skat! Uhhhhhhhh – jeg nyder at du er lille (lidt endnu) 🗽

Godnat skat – sov dejligt – vi ses igen i morgen 😘

SAVAGE LOVE


NOTE TIL MIG SELV:

Find ALDRIG en mand – med SÅ mange sokker. Sikke et spild.

kirken har lige dinglet og bimlede – jeg får en smule stress, jeg ved at det er sovetid! Klokken er 00:04 for Guds skyld, så bliv dog træt kvinde 🤦‍♀️

Godnat godtfolk 😘

Louise Rose🌹/ lørdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.